Workshop Voedselbos door Eetbaargroen

30 januari 2021

Welke bodemsoorten zijn er en welke planten passen daar het beste bij? En van welke planten en struiken kan je eigenlijk eten? In het weekend van 6 & 7 maart 2021 kan jij antwoord krijgen op deze vragen! Wij organiseren namelijk samen met Eetbaargroen een voedselworkshop bij Pean-buiten. Tijdens deze workshop zullen Bouwie en Monique van Eetbaargroen jullie van alles leren over het aanplanten van een voedselbos.

Om de opgedane kennis gelijk in praktijk te brengen, gaan we met z’n allen Pean-buitenspelen. Kaplaarzen aan en planten maar! Samen gaan we een belevingspark creëren waar kinderen en volwassenen kunnen ontdekken, waar ze verrast zullen worden door de natuur. Op ons terrein kan je oefenen zodat je straks thuis in je eigen tuin ook aan de slag kan!

De workshop zal plaatsvinden op 6 én 7 maart, waarbij Eetbaargroen zorgt voor een leerzame dag en wij zorgen voor biologische maaltijden en een slaapplek in een van onze nieuwe waterlodges!

Wij vragen een bijdrage van € 249,- voor deze leuke workshop.

Heb je vragen over deze workshop dan kan je ons altijd even bellen (0566) 63 13 92) of mailen (info@pean.nl)!

Hoe kun je je opgeven?

Klik op de knop hieronder om het aanmeldformulier in te vullen! We hopen je snel te zien bij Pean-buiten!

(P.s we zijn heel erg benieuwd waarom jij mee wil doen met deze leuke workshop, dus laat in het formulier bij de ‘aanvullende opmerkingen’ even weten wat jouw reden is om mee te doen!)

Opgeven kan hier!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident