“Zeilcursus CWO 1 | Leer Zeilen in Nederland”

8 oktober 2022

Zeilcursus CWO 1 bij Zeilschool Pean

Wil jij ook leren zeilen en het CWO 1 diploma halen? Kies dan voor de zeilcursus van Zeilschool Pean. Met ruim 55 jaar ervaring staan wij garant voor veiligheid, kwaliteit en plezier.

Kies voor een professionele zeilschool

Zeilschool Pean is een professionele zeilschool met een uitgebreid lesprogramma. Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het lesgeven. De kleine groepen garanderen persoonlijke aandacht en de beste begeleiding.

Veiligheid staat voorop

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze instructeurs hebben een scherp oog voor veiligheid en weten hoe ze de zeilcursisten op een verantwoorde manier moeten begeleiden. Daarnaast worden er alleen goed onderhouden zeilboten gebruikt met de beste materialen.

De CWO 1 zeilcursus

De CWO 1 zeilcursus bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur. In deze lessen worden alle basisvaardigheden aangeleerd, zoals het sturen, het trimmen van de zeilen en het manoevreren van de boot. Aan het einde van de cursus ontvang je het officiële CWO 1 diploma.

Kies voor een zeilkamp in Friesland

Wil je liever een langer zeilavontuur? Kies dan voor een zeilkamp in Friesland. Onze zeilkampen zijn geschikt voor kinderen van 8-18 jaar en vinden plaats direct aan open vaarwater. Naast de CWO 1 zeilcursus krijgen de deelnemers ook andere watersportactiviteiten aangeboden.

Meld je nu aan voor de CWO 1 zeilcursus

Wil jij ook leren zeilen en het CWO 1 diploma halen? Meld je dan nu aan voor de CWO 1 zeilcursus bij Zeilschool Pean. Of kies voor een leuk zeilkamp in Friesland. Kijk voor meer informatie op https://www.pean.nl/zeilschool/ en meld je direct aan!

Q: Wat is een CWO 1 zeilcursus?
A: Een CWO 1 zeilcursus is een opleiding waarmee je de basisvaardigheden van het zeilen leert. Je leert onder andere hoe je een boot kunt besturen, navigeren, veiligheidsmaatregelen nemen en omgaan met weersomstandigheden.

Q: Wat leer je tijdens een CWO 1 zeilcursus?
A: Tijdens een CWO 1 zeilcursus leer je de basisvaardigheden van het zeilen, zoals het besturen van een boot, navigeren, veiligheidsmaatregelen nemen en omgaan met weersomstandigheden.

Q: Wat is het verschil tussen een CWO 1 en CWO 2 zeilcursus?
A: Een CWO 1 zeilcursus richt zich op de basisvaardigheden van het zeilen. Een CWO 2 zeilcursus is een vervolgcursus waarin je meer gevorderde technieken leert, zoals het zeilen in zwaardere weersomstandigheden, het navigeren met kaarten en het gebruik van navigatieapparatuur.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident