“Zeilcursus CWO: leer zeilen met een professionele opleiding”

19 september 2022

Zeilcursus CWO bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean kun je terecht voor een CWO zeilcursus. Al ruim 55 jaar organiseren wij zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar in Friesland, direct aan open vaarwater. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij ons voorop.

CWO zeilcursus bij Zeilschool Pean

De CWO zeilcursus bij Zeilschool Pean is een unieke ervaring. Je leert de basisprincipes van het zeilen, zoals het manoeuvreren, navigeren en het oplossen van problemen. Ook leer je hoe je een boot moet onderhouden en hoe je je eigen veiligheid kunt garanderen.

Onze ervaren instructeurs staan je tijdens de cursus bij om je te helpen bij het leren van de basisprincipes van het zeilen. Ze geven je tips en adviezen om je zeilvaardigheden te verbeteren.

Veiligheid en plezier bij Zeilschool Pean

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. We hebben een uitgebreid veiligheidsplan waarmee we ervoor zorgen dat onze zeilkampen veilig verlopen. Onze ervaren instructeurs zijn goed op de hoogte van de veiligheidsprocedures en staan klaar om je te helpen bij het leren van de basisprincipes van het zeilen.

Naast veiligheid staat plezier bij ons ook hoog in het vaandel. We organiseren leuke activiteiten tijdens de zeilkampen, zoals kanoën, vissen, strandwandelingen en meer.

Kom je CWO zeilcursus volgen bij Zeilschool Pean

Kom je CWO zeilcursus volgen bij Zeilschool Pean en leer de basisprincipes van het zeilen. Onze ervaren instructeurs staan je bij om je te helpen bij het leren van de basisprincipes van het zeilen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar plezier staat ook hoog in het vaandel. Kom langs en ervaar het zelf!

Klik hier om meer te weten te komen over onze CWO zeilcursus bij Zeilschool Pean. Neem contact met ons op en boek vandaag nog je zeilkamp!

1. Wat is een zeilcursus CWO?
Antwoord: Een zeilcursus CWO is een cursus die wordt aangeboden door de Centrale Watersport Opleiding (CWO). Deze cursus is bedoeld voor mensen die willen leren zeilen. De cursus bestaat uit theorie- en praktijklessen, waarbij de deelnemers de basisbeginselen van het zeilen leren.

2. Wat leer ik tijdens een zeilcursus CWO?
Antwoord: Tijdens een zeilcursus CWO leer je de basisbeginselen van het zeilen, zoals het bedienen van het zeil, het manoeuvreren in verschillende omstandigheden, het navigeren, het gebruik van technieken voor veiligheid en het onderhouden van het schip.

3. Wat zijn de kosten van een zeilcursus CWO?
Antwoord: De kosten van een zeilcursus CWO verschillen per cursus en locatie. De prijs is afhankelijk van de duur van de cursus, het aantal lessen en de locatie. Neem contact op met de CWO voor meer informatie over de kosten van een zeilcursus.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident