“Zeilcursus Friesland | Leer zeilen in Friesland bij ons!”

4 oktober 2022

Zeilcursus Friesland bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij ons voorop.

Veiligheid voorop

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. Onze ervaren instructeurs begeleiden de kinderen tijdens het zeilen en staan altijd klaar om te helpen. We werken met goed materiaal en de kinderen krijgen een goede uitleg over hoe ze veilig kunnen zeilen.

Goede zeillessen

Onze zeillessen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. We werken met kleine groepen, waardoor iedereen voldoende aandacht krijgt. De kinderen leren de basis van het zeilen en krijgen ook tips en tricks mee om het zeilen nog leuker te maken.

Plezier staat voorop

Bij Zeilschool Pean staat plezier voorop. We organiseren leuke activiteiten aan land, zoals kanoën, vlot bouwen en strandwandelingen. Ook kunnen de kinderen genieten van de prachtige omgeving.

Kom zeilen bij Zeilschool Pean

Kom ook zeilen bij Zeilschool Pean en ervaar de magie van het zeilen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je tijdens het zeilen en staan altijd klaar om te helpen. Neem vandaag nog contact op met Zeilschool Pean en boek je zeilcursus in Friesland! Klik hier om je te boeken.

1. Waar kan ik een zeilcursus in Friesland volgen?
Antwoord: U kunt een zeilcursus in Friesland volgen bij verschillende zeilscholen, zoals bijvoorbeeld Zeilschool Friesland in Leeuwarden.

2. Wat kost een zeilcursus in Friesland?
Antwoord: De prijs van een zeilcursus in Friesland is afhankelijk van de duur van de cursus en de locatie. U kunt informatie hierover vinden bij de betreffende zeilschool.

3. Wat heb ik nodig voor een zeilcursus in Friesland?
Antwoord: U heeft een zeilpak en schoenen met antislipzolen nodig voor een zeilcursus in Friesland. Daarnaast is het verstandig om zonnebrandcrème, een zonnebril en een zwemvest mee te nemen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident