Zeilkamp boeken? Gemakkelijker dan ooit

13 juni 2019

Bij Pean besteden we veel aandacht aan het verzorgen van zeillessen en het volop aanbieden van informatie en educatie rondom onze gedeelde watersport. Het belang van de juiste voorbereiding wordt benadrukt, want zeilen is een (team)sport waarbij deelnemers zichzelf verder kunnen ontwikkelen en waarin wij het lesgeven op veel verschillende manieren benaderen. Goed opgeleide instructeurs en onze getalenteerde keukenstaf zorgen samen voor een prachtig, avontuurlijk zeilkamp en een mooie sfeer.

Een goede voorbereiding is bij ons dus meer dan het halve werk, en daarom hebben we ook het boeken van een zeilkamp heel uitgebreid aangepakt. Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden om bij ons een boeking te doen. We lichten er even 5 voor je uit!

1. DUIK IN ONZE DIGITALE ETALAGE
Om te beginnen is onze fraaie digitale etalage – de website van Pean, www.pean.nl – een heel logisch startpunt voor het boeken van jouw zeilkamp. Je kunt er meteen zien welke accommodaties en kampen er nog beschikbaar zijn, prijzen en meer informatie opvragen of gewoon rechtstreeks boeken. Maak werk van je plannen!
Afbeeldingsresultaat voor etalage

2. STUUR EEN MAILTJE MET ‘HELP!’
Onze website is overzichtelijk en geeft veel informatie, maar al dat uitzoek- en regelwerk kunnen we je natuurlijk ook uit handen nemen. Stuur ons een mailtje met ‘Help!’ en de week waarin je graag een zeilkamp zou willen plannen, dan gaan wij voor je aan de slag. Je kunt ons altijd bereiken op info@pean.nl.

3. EEN BELLER IS NOG SNELLER
Je zou het in onze sterk gedigitaliseerde wereld zo vergeten, maar die smartphone waar we zo aan vergroeid zijn is ook nog steeds een apparaat waar je mee kunt bellen. Zit je ergens in het zonnetje, sta je in de file of en ben je in je koffiepauze de zeilkampplannen aan het overpeinzen, bel dan met T (0566) 63 13 92 en bespreek het met ons team!

Afbeeldingsresultaat voor de beller is sneller

4. KOM LANGS EN BOEK BIJ ONS
Heb je interesse om een leuk huisje te boeken – bij ons of elders in Friesland – en van daaruit je zeilkamp te boeken? Combineer dan het nuttige met het aangename en kom gewoon een keer bij ons langs. We schenken je graag een kopje koffie in en staan klaar om de mogelijkheden met je door te nemen

Afbeeldingsresultaat voor vakantie friesland

5. WEER OP FACEBOOK AAN HET SCROLLEN? GEBRUIK MESSENGER!
Pean is uiteraard ook op social media te vinden, maar Facebook en Instagram zijn niet alleen maar bedoeld om onze beste foto’s met iedereen te delen. Via Facebook Messenger kun je namelijk ook met al je vragen bij ons terecht, dus stuur ons ook daar gerust een berichtje!

Wist U dat… ons aanbod veel groter is dan zeilkampen alleen? In ons programma vind je ook tal van georganiseerde bedrijfsuitjes, beschikbaar voor groepen tot wel 100 personen. Een mooie tocht in een praam of zeilvalk door het natuurgebied in onze omgeving, met aansluitend een fraai diner? Of wedstrijdzeilen met een hele vloot aan valkjes en achteraf barbecue, pizza uit eigen oven of gezamenlijk ketelkoken? Geen probleem!

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident