“Zeilkamp Laser Bahia – Ontdek de Zeilervaring!”

26 november 2022

Zeilkamp Laser Bahia bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar. Direct aan open vaarwater in Friesland bieden zij een veilige omgeving met goed materiaal en plezier staan voorop. Een van de populaire kampen is de Zeilkamp Laser Bahia.

Wat is de Zeilkamp Laser Bahia?

De Zeilkamp Laser Bahia is een zeilkamp voor kinderen van 8-18 jaar. Tijdens deze kampen leren de kinderen de basisbeginselen van het zeilen. Ze leren de theorie en krijgen praktijkervaring op het water. De kampen worden gegeven op Laser Bahia’s, een lichtgewicht, eenvoudig te bedienen zeilboot.

Waarom kiezen voor de Zeilkamp Laser Bahia?

De Zeilkamp Laser Bahia is een perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met het zeilen. De Laser Bahia is een eenvoudig te bedienen zeilboot, waardoor kinderen snel leren zeilen. Daarnaast is de boot licht, waardoor de kinderen deze gemakkelijk kunnen manoeuvreren.

Hoe kan ik me aanmelden?

Wil je je kind inschrijven voor de Zeilkamp Laser Bahia? Bij Zeilschool Pean kun je eenvoudig online je kind aanmelden. Zij zorgen ervoor dat je kind een leerzame en leuke tijd heeft op het water.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Zeilkamp Laser Bahia bij Zeilschool Pean? Neem dan een kijkje op de website van Zeilschool Pean.

Klaar om je kind in te schrijven voor de Zeilkamp Laser Bahia? Schrijf je kind dan snel in bij Zeilschool Pean. Klik hier om je kind aan te melden!

1. Wat is een zeilkamp laser bahia?
Antwoord: Een zeilkamp laser bahia is een zeilkamp voor kinderen en jongeren waarbij ze leren zeilen met een Laser Bahia-boot.

2. Wat kun je leren tijdens een zeilkamp laser bahia?
Antwoord: Tijdens een zeilkamp laser bahia kun je leren zeilen met een Laser Bahia-boot, navigeren, manœuvreren, kennis maken met de basisprincipes van meteorologie en meer.

3. Wat is de leeftijd van de deelnemers aan een zeilkamp laser bahia?
Antwoord: Deelnemers aan een zeilkamp laser bahia moeten minimaal 8 jaar oud zijn.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident