“Zeilkamp met Laser Vago: Ontdek de Zeilervaring!”

2 december 2022

Zeilkamp Laser Vago bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar aan open vaarwater in Friesland. Onze zeilkampen worden georganiseerd met als prioriteit veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier.

Zeilkamp Laser Vago

Onze zeilkampen zijn geschikt voor iedereen die wil leren zeilen, van beginners tot gevorderden. Onze zeilkampen met de Laser Vago zijn speciaal voor kinderen van 8-18 jaar. De Laser Vago is een relatief klein, maar zeer stabiel zeilbootje dat perfect geschikt is voor kinderen.

Veiligheid en plezier

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid en plezier voorop. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de kinderen leren zeilen op een veilige manier. We zorgen ervoor dat de kinderen de basisprincipes van het zeilen leren, zodat ze later op eigen kracht kunnen zeilen.

Geschikte locatie

Onze zeilkampen worden georganiseerd aan open vaarwater in Friesland. Friesland heeft een prachtige omgeving voor het zeilen, met veel ruimte om te oefenen en te genieten van het zeilen.

Kom zeilen bij Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean voor een leuke en leerzame zeilkamp met de Laser Vago. Onze ervaren instructeurs zullen je helpen om de basisprincipes van het zeilen te leren, zodat je later op eigen kracht kunt zeilen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze zeilkampen. Klik hier om meer te weten te komen over onze zeilkampen en meld je direct aan voor een zeilkamp Laser Vago bij Zeilschool Pean!

1. Wat is een zeilkamp laser vago?
Een zeilkamp laser vago is een zeilkamp voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar waarbij ze kunnen leren zeilen met een Laser Vago-boot.

2. Wat is het doel van een zeilkamp laser vago?
Het doel van een zeilkamp laser vago is om kinderen de basisbeginselen van zeilen te leren, zoals het bedienen van de boot, het manoeuvreren, het navigeren en het overleven op het water.

3. Waarom zou ik mijn kind naar een zeilkamp laser vago sturen?
Een zeilkamp laser vago biedt kinderen een unieke kans om de basisbeginselen van zeilen te leren in een veilige omgeving. Kinderen leren ook teamwork, verantwoordelijkheid en zelfvertrouwen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident