“Zeilkamp RS Feva – Zeilen voor Kinderen en Jongeren”

16 november 2022

Zeilkamp RS Feva bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8 tot 18 jaar. Direct aan het open vaarwater in Friesland bieden wij een veilige en leerzame omgeving waar kinderen kunnen genieten van het zeilen. Onze zeilkampen zijn gericht op de RS Feva, een kleine, maar krachtige zeilboot die geschikt is voor kinderen van 8-18 jaar.

Waarom kiezen voor Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean staan veiligheid, plezier en goede zeillessen met goed materiaal voorop. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat de kinderen de basisbeginselen van het zeilen leren, zoals het manoeuvreren van de boot, het leren van de windrichting en het leren omgaan met het weer. Daarnaast leren de kinderen ook over verantwoordelijkheid en samenwerking.

Wat biedt Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean bieden wij verschillende zeilkampen aan, afgestemd op de leeftijd en ervaring van de kinderen. Onze zeilkampen zijn erop gericht om kinderen de basisbeginselen van het zeilen te leren, maar ook om hun vaardigheden te verbeteren. Daarnaast bieden wij ook verschillende extra activiteiten aan, zoals kanoën, vissen, spelletjes en andere watersportactiviteiten.

Kom zeilen bij Zeilschool Pean

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar het plezier van het zeilen in een veilige en leerzame omgeving. Onze ervaren instructeurs zullen je helpen bij het leren van de basisbeginselen van het zeilen en je vaardigheden verbeteren. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zeilkampen en om te reserveren.

Kom naar Zeilschool Pean en ervaar het plezier van het zeilen met de RS Feva. Klik hier om meer te weten te komen over onze zeilkampen en om te reserveren.

1. Wat is een zeilkamp RS Feva?
Antwoord: Een zeilkamp RS Feva is een zeilkamp voor jongeren tussen de 8 en 15 jaar, waar ze leren zeilen in een RS Feva zeilboot.

2. Wat is het doel van een zeilkamp RS Feva?
Antwoord: Het doel van een zeilkamp RS Feva is om kinderen en jongeren te leren zeilen in een RS Feva zeilboot, zodat ze kunnen genieten van de prachtige watersport.

3. Wat zijn de voordelen van een zeilkamp RS Feva?
Antwoord: De voordelen van een zeilkamp RS Feva zijn onder andere het verbeteren van de coördinatie, het vergroten van de zelfvertrouwen, het leren van teamwork en het verbeteren van de sociale vaardigheden.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident