“Zeilkamp RS Tera: Ontdek de Zeilervaring!”

16 oktober 2022

Zeilkampen bij Zeilschool Pean: 55 jaar ervaring

Zeilschool Pean organiseert al 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Met onze ervaring en kennis van de omgeving kunnen we de beste zeilervaring bieden. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij ons voorop.

Veiligheid voorop

Bij Zeilschool Pean staan veiligheid en plezier voorop. Onze ervaren instructeurs begeleiden de kinderen tijdens hun zeilkamp en zorgen ervoor dat ze veilig kunnen zeilen. Onze boten zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig gecontroleerd.

Goede zeillessen

Onze ervaren instructeurs geven goede zeillessen. Ze geven de kinderen de kans om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe vaardigheden te leren. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om hun eigen vaardigheden te verbeteren en de kennis die ze hebben opgedaan toe te passen.

Plezier gegarandeerd

Bij Zeilschool Pean staat plezier voorop. Naast het leren zeilen, organiseren we ook tal van leuke activiteiten zoals kanoën, vissen, kampvuur maken en nog veel meer. Zo komen de kinderen niet alleen met meer kennis over zeilen thuis, maar ook met een geweldige ervaring.

Meld je nu aan voor een zeilkamp bij Zeilschool Pean

Wil je meer weten over onze zeilkampen of je direct aanmelden? Neem dan contact op met Zeilschool Pean of bezoek onze website www.pean.nl/zeilschool/. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte zeilervaring voor jouw kind.

Meld je vandaag nog aan voor een zeilkamp bij Zeilschool Pean en beleef een onvergetelijke ervaring! Klik hier om je aan te melden.

1. Wat is een zeilkamp RS Tera?
Een zeilkamp RS Tera is een kamp waar kinderen tussen de 8 en 16 jaar kunnen leren zeilen met behulp van een RS Tera-boot.

2. Waarom is een zeilkamp RS Tera leuk?
Een zeilkamp RS Tera is leuk omdat het een leuke manier is om de vaardigheden van kinderen op het gebied van zeilen te verbeteren. Het is ook een leuke manier om kinderen in contact te brengen met de natuur.

3. Wat zijn de voordelen van een zeilkamp RS Tera?
De voordelen van een zeilkamp RS Tera zijn onder andere het leren van nieuwe vaardigheden, het verbeteren van bestaande vaardigheden, het verkennen van de natuur en het versterken van de teamgeest.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident