“Zeilles 1 Dag Friesland – Proef de Adrenaline!”

13 september 2022

Zeilles 1 dag Friesland bij Zeilschool Pean

Heeft uw kind altijd al eens willen zeilen? Dan is Zeilschool Pean de perfecte plek om deze droom te verwezenlijken. Al meer dan 55 jaar organiseren wij zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan het open vaarwater in Friesland.

Veiligheid en plezier staan voorop

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat uw kind in goede handen is. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw kind de beste zeillessen krijgt met goed materiaal. Uw kind leert hier niet alleen de basisvaardigheden, maar ook hoe hij of zij het meeste plezier uit het zeilen kan halen.

Een dag vol avontuur

Tijdens deze unieke zeildag krijgt uw kind de kans om de prachtige Friese meren te verkennen. Uw kind leert hierbij omgaan met de wind, de golven en de stroming. Ook leert uw kind om samen te werken met andere kinderen om zo een mooie dag te beleven.

Kom langs en ontdek het zelf

Kom langs en ontdek zelf wat Zeilschool Pean allemaal te bieden heeft. Wij bieden een unieke ervaring voor uw kind, waar hij of zij nog lang aan terug zal denken.

Meld uw kind aan voor een zeildag bij Zeilschool Pean

Meld uw kind vandaag nog aan voor een unieke zeildag bij Zeilschool Pean. Onze ervaren instructeurs staan klaar om uw kind te begeleiden. Klik hier om meer te weten te komen over onze zeilschool.

1. Waar kan ik een dagzeilen in Friesland boeken?
Antwoord: U kunt een dagzeilen in Friesland boeken bij verschillende watersportbedrijven.

2. Wat zijn de kosten voor een dagzeilen in Friesland?
Antwoord: De kosten voor een dagzeilen in Friesland kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen locatie, het aantal personen en de duur van de zeiltocht.

3. Wat moet ik meenemen tijdens een dagzeilen in Friesland?
Antwoord: U moet tenminste een zwemvest, een zonnebril, zonnebrandcrème, een pet en een fles water meenemen tijdens een dagzeilen in Friesland.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident