“Zeilles Groep: Uw Partner voor Zeilles Opleidingen”

29 september 2022

Zeilles bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar. Onze zeilschool ligt direct aan open vaarwater in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij ons voorop.

Veiligheid

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. We hebben een goede verhouding tussen begeleiders en kinderen, waardoor we altijd op de hoogte zijn van wat er speelt. Onze begeleiders zijn geschoold in het veilig begeleiden van kinderen op het water en hebben een EHBO-diploma. Daarnaast hebben we goede materialen, zoals goed onderhouden zeilboten, die voldoen aan de veiligheidseisen.

Goede zeillessen

Bij onze zeilschool krijgen kinderen goede zeillessen. Onze ervaren instructeurs leren de kinderen de basisprincipes van het zeilen. We leren de kinderen de verschillende onderdelen van het zeilen, zoals het gebruik van de zeilen, het sturen van de boot en het navigeren. Daarnaast leren we de kinderen ook over het milieu en het verantwoord omgaan met het water.

Plezier

Natuurlijk is plezier ook belangrijk. We organiseren leuke activiteiten, zoals strandwandelingen en spelletjes. Daarnaast hebben we ook een aantal leuke uitstapjes, zoals een bezoek aan een museum of een dagje naar de stad.

Kom zeilles bij Zeilschool Pean

Kom je ook zeilles bij Zeilschool Pean? Bekijk dan onze zeilschool en schrijf je in voor een van onze zeilkampen. Wij garanderen een leuke en veilige ervaring voor je kind. Schrijf je nu in en beleef de tijd van je leven!

1. Wat is zeilles grou?
Zeilles grou is een zeilsport waarbij twee of meer bootjes tegen elkaar racen.

2. Wat heb je nodig om zeilles grou te spelen?
Om zeilles grou te spelen heb je een boot, zeilen, een stuurwiel en een anker nodig.

3. Welke vaardigheden heb je nodig om zeilles grou te spelen?
Om zeilles grou te spelen heb je vaardigheden zoals navigatie, tactiek, uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie nodig.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident