“Zeilles Laser Pico: Laat Je Verrassen door de Kracht van Licht!”

10 december 2022

Zeilles Laser Pico bij Zeilschool Pean

Zeilschool Pean organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Friesland. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan voorop.

Zeilles Laser Pico

De Zeilles Laser Pico is een kleine, lichte en wendbare zeilboot, die geschikt is voor kinderen van 8-18 jaar. De boot is voorzien van een kleine, eenvoudige zeiluitrusting en is gemakkelijk te bedienen. Het is een perfecte boot om mee te leren zeilen.

Veiligheid

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid voorop. De Zeilles Laser Pico is uitgerust met een veiligheidsvest, een reddingsboei en een veiligheidslijn. De boot is goed gekeurd en voldoet aan de veiligheidseisen.

Goede Zeillessen

De ervaren instructeurs van Zeilschool Pean geven goede zeillessen aan kinderen van 8-18 jaar. De lessen zijn afgestemd op de leeftijd en het niveau van de deelnemers. Er wordt geleerd om de boot te bedienen, om te manoeuvreren, om te sturen en om de zeilen te trimmen.

Goed Materiaal

Zeilschool Pean gebruikt alleen goed materiaal. De Zeilles Laser Pico is voorzien van een kleine, eenvoudige zeiluitrusting en is gemakkelijk te bedienen. De boot is goed gekeurd en voldoet aan de veiligheidseisen.

Plezier

Bij Zeilschool Pean staat plezier voorop. De kinderen leren op een leuke manier zeilen en krijgen de kans om hun vaardigheden te verbeteren.

Kom ook naar Zeilschool Pean en leer zeilen met de Zeilles Laser Pico. Neem contact op met Zeilschool Pean en meld je aan voor een zeilkamp. Klik hier voor meer informatie.

1. Wat is een zeilles laser pico?
Antwoord: Een zeilles laser pico is een klein, maar krachtig zeilbootje dat wordt aangedreven door een laserpico-laser.

2. Waarom wordt een zeilles laser pico gebruikt?
Antwoord: Een zeilles laser pico wordt gebruikt voor het racen op korte afstanden, zoals bij wedstrijden, omdat het een hoge snelheid en een goede manoeuvreerbaarheid biedt.

3. Wat zijn de voordelen van een zeilles laser pico?
Antwoord: De voordelen van een zeilles laser pico zijn onder andere: het is licht van gewicht, heeft een hoge snelheid, is makkelijk te manoeuvreren en is zeer stabiel.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident