“Zeilschool Akkrum: Leer Zeilen op de Friese Wateren”

8 september 2022

Zeilschool Pean: de beste zeilschool voor kinderen in Akkrum

Zeilschool Pean is al ruim 55 jaar een begrip in Friesland. De school organiseert zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar, direct aan open vaarwater in Akkrum. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan bij ons voorop.

Waarom kiezen voor Zeilschool Pean?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare zeilschool voor je kind, dan is Zeilschool Pean de beste keuze. We hebben ruim 55 jaar ervaring in het organiseren van zeilkampen en hebben een uitstekende reputatie opgebouwd. We bieden veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier.

Onze zeillessen

Onze zeillessen zijn gericht op het verhogen van de vaardigheden van kinderen. We bieden klassikale lessen en individuele lessen aan. Onze ervaren leraren zullen je kind helpen om de basisprincipes van het zeilen te leren, waardoor hij of zij meer zelfvertrouwen krijgt.

Onze faciliteiten

We hebben een uitgebreide faciliteiten voor onze zeilkampen. We hebben een grote vloot van moderne zeilboten, een professionele instructeur, een uitgebreide keuken, een comfortabele slaapzaal en een recreatieruimte.

Onze prijzen

We bieden betaalbare prijzen voor onze zeilkampen. We hebben een aantal verschillende opties beschikbaar, waaronder dagkampen en meerdaagse kampen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze prijzen.

Meld je kind nu aan bij Zeilschool Pean!

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare zeilschool voor je kind in Akkrum, dan is Zeilschool Pean de beste keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie of meld je kind nu aan via https://www.pean.nl/zeilschool/!

1. Waar is de zeilschool in Akkrum gevestigd?
Antwoord: De zeilschool in Akkrum is gevestigd aan de Akkrumerweg 5, 9281 PA Akkrum.

2. Wat is de kosten van een zeilcursus bij de zeilschool in Akkrum?
Antwoord: De kosten van een zeilcursus bij de zeilschool in Akkrum bedragen €175,- voor een cursus van 8 lessen.

3. Wat zijn de openingstijden van de zeilschool in Akkrum?
Antwoord: De openingstijden van de zeilschool in Akkrum zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident