Zeilschool Pean & outdoor Veldboom

11 november 2019

Samenwerking rond educatieve bedrijfsuitjes

We hebben een mooi bericht over een leuke nieuwe samenwerking waar we graag even wat aandacht aan besteden. Zeilschool Pean en Outdoor Veldboom uit Earnewâld zijn namelijk een samenwerking aangegaan om gezamenlijk bedrijfsuitjes en andere bijzondere personeelsactiviteiten aan te gaan bieden. 

Zeilschool Pean en Outdoor Veldboom zijn twee organisaties die sterk geloven in de kracht van de provincie Friesland en de vele prachtige mogelijkheden die onze regio biedt. Friesland leent zich geweldig voor bedrijfsuitjes en mooie personeelsactiviteiten, waarin beide organisaties zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld hebben.

Dat is echter niet de enige overeenkomst. Bij Veldboom zijn ze namelijk net als bij Pean van mening dat bedrijfsuitjes nog beter en succesvoller worden als er een educatief onderdeel in verwerkt zit. Gedurende de activiteiten wordt er dan ook het nodige geleerd. 

Teambuilding en ontwikkeling zijn voor beide partijen belangrijk. De samenwerking, tot stand gebracht dankzij een bijeenkomst van Ynbusiness, sluit daarom erg aan op de filosofie van beide organisaties: inhoudelijke doelen als aanvulling op een geslaagde activiteit.

Educatieve activiteiten

Outdoor Veldboom heeft zich in de voorbije jaren gespecialiseerd in teamtrainingen en personeelsuitjes, terwijl Zeilschool Pean natuurlijk bekend staat om de educatieve zeilkampen. Onze kennis over leren en hoe mensen zich ontwikkelen wordt daarbij ook ingezet om succesvolle bedrijfsuitjes te organiseren. Eigenlijk heel logisch dus dat beide bedrijven elkaar nu gevonden hebben.

De komende periode zullen we benutten om te gaan bekijken hoe we de expertise van beide organisaties naar een hoger plan kunnen tillen om gezamenlijk activiteiten te gaan verzorgen. Het doel van onze gecombineerde kennis en ervaring is om je niet alleen een fantastische dag te laten beleven op de Friese wateren, of bijvoorbeeld tijdens een spectaculaire Expeditie Robinson-activiteit, maar ook absoluut meerwaarde te bieden en termen van educatie en ontwikkeling. Dat kan zijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook doelen op organisatieniveau. Je leert hoe je in teamverband een volgend stapje kunt zetten, en bijvoorbeeld waar de sterke punten liggen om potentie binnen het team of de gehele organisatie verder te kunnen ontwikkelen. Wordt snel vervolgd!

Netwerkclub Ynbusiness

Pean en Outdoor Veldboom zijn beide partners in Ynbusiness, een netwerkclub gericht op het samenbrengen van organisaties om zo nieuwe plannen te ontwikkelen. Ynbusiness is een gezamenlijk initiatief van het bedrijfsleven, de provincie Fryslân, de F4-gemeenten (Leeuwarden, Heerenveen, Smallingerland en Súdwest Fryslân) en het Friese hoger en middelbaar beroepsonderwijs, verbonden in het Innovatiepact Fryslân (IPF). 

Kijk voor meer informatie over Outdoor Veldboom op outdoorveldboom.nl. Voor het aanbod van Zeilschool Pean kun je natuurlijk terecht op pean.nl.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident