“Zeilschool Sneek voor Kinderen | Zeilen Leer Je Bij ons!”

29 oktober 2022

De beste zeilschool voor kinderen in Sneek

Zeilschool Pean in Sneek is al ruim 55 jaar de perfecte plek voor kinderen die willen leren zeilen. Onze ervaren instructeurs geven les aan kinderen tussen 8 en 18 jaar. Veiligheid, plezier en goede zeillessen staan bij ons voorop.

Waarom kiezen voor Zeilschool Pean?

Bij Zeilschool Pean staan we garant voor een veilige en leerzame ervaring. Onze instructeurs zijn ervaren en gecertificeerd. Daarnaast hebben we goed materiaal, waaronder moderne zeilboten, waarmee we de kinderen het zeilen leren.

Waarom een zeilkamp?

Een zeilkamp bij Zeilschool Pean is een unieke ervaring voor kinderen. Ze krijgen de kans om te leren zeilen, maar ook om de natuur te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en te genieten van de prachtige omgeving.

Kom naar Zeilschool Pean in Sneek

Kom naar Zeilschool Pean in Sneek en laat uw kinderen kennismaken met het zeilen. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat ze een veilige en leerzame ervaring krijgen. Bovendien bieden we goede zeillessen met goed materiaal.

Meld uw kind aan voor een zeilkamp bij Zeilschool Pean

Meld uw kind aan voor een zeilkamp bij Zeilschool Pean in Sneek. Wij zorgen voor een veilige en leerzame ervaring, waar uw kinderen kunnen genieten van de prachtige omgeving, nieuwe vrienden maken en leren zeilen.

Kom naar Zeilschool Pean in Sneek en laat uw kinderen kennismaken met het zeilen. Neem contact met ons op via https://www.pean.nl/zeilschool/ en meld uw kind aan voor een zeilkamp. Wij zorgen voor een veilige en leerzame ervaring, waar uw kinderen kunnen genieten van de prachtige omgeving, nieuwe vrienden maken en leren zeilen.

Meld uw kind nu aan voor een zeilkamp bij Zeilschool Pean in Sneek: https://www.pean.nl/zeilschool/

1. Wat zijn de leeftijdsgrenzen voor kinderen bij Zeilschool Sneek?
Antwoord: Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij Zeilschool Sneek terecht voor zeillessen.

2. Wat is de duur van een zeilles bij Zeilschool Sneek?
Antwoord: Een zeilles bij Zeilschool Sneek duurt 2 uur.

3. Is er een kledingvoorschrift voor kinderen bij Zeilschool Sneek?
Antwoord: Ja, bij Zeilschool Sneek is het verplicht om een waterdichte broek, een zwemvest en een zwemshirt te dragen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident