“Zeilschool voor Kinderen: Leer Zeilen op een Veilige Manier”

17 november 2022

Zeilschool Pean: Veiligheid, goede zeillessen en plezier voor kinderen

Zeilschool Pean is al 55 jaar een begrip in Friesland als het gaat om zeilkampen voor kinderen van 8 tot 18 jaar. Met direct aan open vaarwater gelegen locaties, goed materiaal en ervaren instructeurs staat veiligheid, plezier en goede zeillessen voorop.

Veiligheid staat voorop

De veiligheid van de kinderen staat bij Zeilschool Pean voorop. Alle locaties zijn direct aan open vaarwater gelegen, waardoor er geen gebruik gemaakt hoeft te worden van kleine, ondiepe wateren. Daarnaast hebben alle instructeurs een vaarbewijs en zijn er gekwalificeerde leiding aanwezig.

Goede zeillessen met goed materiaal

Bij Zeilschool Pean staan goede zeillessen en plezier voorop. Er wordt gebruik gemaakt van goed materiaal, zoals moderne zeilboten en kleine motorboten. Ook worden er spelletjes gedaan en worden er excursies georganiseerd. De kinderen leren onder andere navigeren, zeilen, varen en krijgen een goede basis om later zelfstandig te kunnen zeilen.

Plezier staat voorop

Plezier staat bij Zeilschool Pean voorop. Naast de goede zeillessen worden er ook spelletjes gedaan, zoals vissen, kanoën, kampvuur maken en nog veel meer. De kinderen leren zo niet alleen over de natuur, maar maken ook nog eens veel plezier.

Als u op zoek bent naar een veilige en leuke zeilschool voor uw kinderen, dan is Zeilschool Pean de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact op met Zeilschool Pean en laat uw kinderen kennismaken met de wereld van zeilen. Klik hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden van Zeilschool Pean.

1. Welke leeftijd is geschikt om kinderen te laten zeilen?
Antwoord: Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al beginnen met zeilen.

2. Zijn er speciale zeilschool voor kinderen?
Antwoord: Ja, er zijn speciale zeilscholen voor kinderen waar ze de basisbeginselen van het zeilen kunnen leren.

3. Wat hebben kinderen nodig om te kunnen zeilen?
Antwoord: Kinderen hebben een zeilboot, een zeil en een helm nodig om te kunnen zeilen.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident