“Zeilschool Woudsend: Leer Zeilen in Friesland!”

27 oktober 2022

Zeilschool Pean: 55 jaar ervaring in Woudsend

Zeilschool Pean is al meer dan 55 jaar actief in Woudsend. Deze zeilschool organiseert al die tijd zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar. Deze kampen worden gehouden op een prachtige locatie direct aan open vaarwater in Friesland. De kampen staan garant voor plezier, veiligheid en goede zeillessen met goed materiaal.

Veiligheid en plezier op de eerste plaats

Bij Zeilschool Pean staat veiligheid altijd op de eerste plaats. Daarom worden er alleen ervaren instructeurs ingezet die gecertificeerd zijn. Ook worden er alleen goed onderhouden boten gebruikt met goed materiaal. Naast veiligheid staat ook plezier op de eerste plaats. De kampen worden georganiseerd op een prachtige locatie aan open vaarwater in Friesland. Hierdoor kunnen de kinderen optimaal genieten van de zeilsport.

Uitgebreide zeillessen

De kampen van Zeilschool Pean bestaan uit uitgebreide zeillessen. De kinderen leren hier alles over het zeilen en het navigeren op het water. Ook wordt er aandacht besteed aan het onderhouden van de boten en het gebruik van de juiste materialen. Zo leren de kinderen alles wat ze moeten weten over de zeilsport.

Kom ook zeilen bij Zeilschool Pean

Wil je ook meer leren over de zeilsport? Kom dan een kamp volgen bij Zeilschool Pean. Deze zeilschool organiseert al ruim 55 jaar zeilkampen voor kinderen van 8-18 jaar. Veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier staan voorop. Kom ook zeilen bij Zeilschool Pean en leer alles wat je moet weten over deze bijzondere sport.

1. Wat is de locatie van Woudsend Zeilschool?
Antwoord: Woudsend Zeilschool is gevestigd aan de Prins Hendrikkade 22, 8371 KW Woudsend.

2. Wat is het telefoonnummer van Woudsend Zeilschool?
Antwoord: U kunt Woudsend Zeilschool bereiken op het nummer: 0514-581414.

3. Wat zijn de openingstijden van Woudsend Zeilschool?
Antwoord: Woudsend Zeilschool is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag is de school geopend van 09.00 uur tot 12.00 uur.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident