Maaltijden

We stellen hoge eisen aan het eten. Als je sport, moet je goed eten. De bakker brengt iedere morgen vers en vaak nog warm brood; het vlees komt van de keurslager uit het dorp.

Ontbijt

Iedere ochtend zijn de tafels gedekt met vers gesneden kaas en zelf gesneden vleeswaren. Stipt om 7:45 uur komt De Echte Bakker uit Akkrum. In het broodmandje liggen dan 3 soorten brood, crackers en beschuit. Op het buffet kunnen de cursisten ook nog kiezen uit 3 soorten cereals met yoghurt, vers fruit, jus d’orange en melk. Verder is er koffie en thee beschikbaar.

Lunch

De lunch wordt regelmatig genuttigd in de accommodatie. Alles staat klaar op een lang buffet. Onze keukenstaf zorgt dan altijd voor wat lekkers erbij: soep, knakworst, kroket of een lekkere tosti! Soms wordt er gelunched op een eiland; dan maken we lunchpakketjes klaar tijdens ontbijt. De instructeurs nemen dan ook extra drinken mee.

Diner

Onze chefkok Janka stuurt het keukenteam aan om een 3-gangenmaaltijd te maken. Dat is flink doorwerken om alles gesneden en gereed te hebben voor het diner om 18:00 uur. Bijzonder: het vlees komt van de beste ambachtelijke keurslager van Nederland.
Wil je helpen in het keukenteam? Neem dan contact op met Natasja van den Bos. Ervaring in de horeca of grote keuken is een pré. Je moet minimaal 17 jaar zijn.

Voorbeelden van menu’s zijn:

  • Groentensoep
  • Gehaktbal, gekookte aardappelen, worteltjes, appelmoes
  • Chocolademousse

Voorbeeld 2:

  • Toast met ham/preisalade
  • Spaghetti bolognaise, komkommersalade
  • Vla-flip

Voorbeeld 3:

  • Stokbrood met 3 soorten tapenade
  • Verse worst, gebakken aardappelen, bloemkool, groene salade
  • Wafels met kersen en slagroom

Voorbeeld 4:

  • Tomatensoep
  • Andijviestampot (stimp-stamp), augurken en zilveruitjes
  • IJs met slagroom

Krijg je al weer trek?

Copyright 2018 Pean |
Ontwikkeld door Convident