Opbouw Zeilkamp

De meeste zeilkampen bij Pean kennen een vaste opbouw.

Je komt aan bij Pean en dan
Jouw instructeur staat bij aankomst voor je klaar. Je maakt direct kennis met je groepsgenoten. Hoe sneller je iedereen kent en vrienden maakt, hoe leuker het kamp. Je kunt je spullen kwijt op de slaapkamer die voor jouw leeftijd is gereserveerd. Ouders van cursisten kunnen zo nodig nog bijzonderheden van hun zoon/dochter met de instructeur doornemen.

De eerste dag
In de zomer begint je kamp aan het eind van de middag. Dan volgt na de maaltijd het verkennen van het materiaal. Hoe tuig je je boot op, waar liggen de spullen, wat moet je aan bij het zeilen morgen? Soms ga je ook al even het water op. In het voorseizoen volgt je eerste zeilles soms direct na aankomst. De eerste lesdag bekijken we of de lesgroepindeling goed lijkt qua niveau.

De zeildagen hebben een vaste indeling. Alleen de laatste avond is natuurlijk speciaal. De gekste ideeën voor de bonte avond komen langs en daar wordt vaak nog lang over nagepraat.

Vertrek
De dag van vertrek kijk je met je eigen instructeur/trice nog even terug op je zeilkamp. Wat vond je van de lessen en het programma? Daarna is het tijd voor foto’s, adressen uitwisselen en helaas het onvermijdelijke afscheid. Maar met je nieuwe ‘vrienden’ blijf je uiteraard in contact via Facebook, Instagram of Snapchat.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident