Voorwaarden & tarieven

Online boeken

Inschrijven voor een zeilkamp geschiedt online via je eigen gebruikersaccount. Kom je er niet uit? Dan kan Pean een account voor je aanmaken, waarna je zelf het wachtwoord kunt aanpassen. Wijzigingen in de boeking zijn op deze manier voor zowel jezelf als voor Pean altijd te raadplegen.

Deelname aan zeillessen

  • Zeilniveau: Als blijkt dat je zeilervaring veel minder is dan dat je hebt aangegeven, kan Pean je in een andere lesgroep of zelfs boottype indelen.
  • Zwemmen: Als je je inschrijft voor een zeil- of surfkamp moet je kunnen zwemmen.
  • Zwemvest: Iedere cursist draagt op het water verplicht een Pean-zwemvest. Neem je liever je eigen mee, dan is dat op eigen risico.
  • Wetsuit: Verplicht bij zwaardboot- en surfcursussen. Heb je er zelf geen, huur er dan een bij Pean. Dat kun je bij je boeking aanvinken.
  • Helm: Verplicht vanaf windkracht 4 voor zwaardbootzeilers; je krijgt er een van Pean te leen.
  • Zeilkleding: Deze verschilt iets per type boot. In je account zie je wat voor jou geldt. Je kunt ook de meeneemlijst voor zeilkamp algemeen raadplegen.
  • Foto’s: Als je deelneemt aan een zeilcursus, verleen je Pean toestemming om foto’s die tijdens het kamp gemaakt worden, te gebruiken voor promotiedoeleinden.

Tarieven en betaling

De tarieven variëren per zeilkamp en boottype:  data en prijzen zeilkampen 2024. Bijkomende kosten zijn er alleen als je een dekbed of wetsuit van Pean wilt gebruiken. Toeristenbelasting wordt automatisch bij de interne boeking verwerkt. Dit is een wettelijke regeling waaronder de interne zeilkampen vallen.  Daarnaast biedt Pean de optie een annuleringsverzekering bij de boeking af te sluiten. Bij boekingen tussen 1 december en 1 februari gelden vroegboekkortingen. De totale hoogte van bijkomende kosten en kortingen blijken bij de inschrijving.

Bij boeking online betaal je in principe direct het volledige cursusgeld. Cursisten die niet online (kunnen) boeken, kan Pean handmatig inboeken. Daarna ontvang je een factuur. Als de betalingstermijn met meer dan 14 dagen overschreden wordt zonder opgaaf van reden, behoudt Pean zich het recht voor je boeking te annuleren.

Annulering

Onze annuleringsregeling is conform onze algemene voorwaarden (zie hieronder). Dit betekent dat je afhankelijk van het annuleringsmoment tot aan de aanvang van het zeilkamp de volgende kosten verschuldigd bent (met een minimum van € 75):

  • tot 4 maanden voor aanvang: 25% van het totale cursusgeld
  • tot 2 maanden voor aanvang: 60% van het totale cursusgeld
  • binnen 2 maanden  voor aanvang: 100% van het totale cursusgeld

Als je annuleert en gelijktijdig iemand anders aanmeldt voor die opengevallen plaats, ben je alleen € 50,- administratiekosten verschuldigd. Je kunt via Pean, uitsluitend direct bij je boeking, een annuleringsverzekering afsluiten. Premie: 10% van het verschuldigde cursusgeld. Bij een gegronde reden neemt de verzekering de annuleringskosten over.

Op deelname aan de zeilcursussen van Pean zijn de Algemene voorwaarden Zeilschool Pean van toepassing.

 

MVO-verklaring

Bij Pean willen we iedere gast een 5-sterren en duurzame ervaring meegeven. Het maakt niet uit of je kind bij ons op school- of zeilkamp komt of dat je bij ons in de waterlodges verblijft. We willen dat iedereen op zijn manier een unieke ervaring mee krijgt in de natuur en aan het water.  Volledige MVO verklaring Pean 2024 staat nu online.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident