Zeilkamp op maat

Iedereen moet het naar zijn zin hebben op Pean. Wij zetten ons in voor goed les en een gezellig kamp.

Vegetariër, dieet of voedselallergie
Met vegetariërs houden we rekening. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je vegetarisch eet. Maar meld gelijk of je wel vis en/of eieren eet.

Volg je een dieet of ben je allergisch voor bepaalde producten of bestanddelen in voedsel, dan passen we voor jou de maaltijden aan. Gaat het om een beperkt aantal ingrediënten, vermeld die dan bij je inschrijving onder dieet. Is je lijst van producten erg groot, dan is het raadzaam vooraf contact met ons op te nemen. Misschien vragen we je om ook zelf een deel van de heel specifieke producten mee te brengen.

Medicijngebruik
Als je medicijnen gebruikt, willen we dat graag vooraf weten. Wat we vaak meemaken is medicijngebruik tegen astma, ADHD, suikerziekte en allergische reacties. Maar ook heel andere zaken komen voor. Zo nodig kan de staf toezien op tijdige inname van medicijnen. Dat hangt af van je zelfstandigheid daarin. Koel opslaan van medicatie op een veilige plaats is altijd mogelijk.

Het komt voor dat cursisten niet tegen bepaalde medicijnen kunnen, zoals bijvoorbeeld antibiotica. Ook daarvan zijn we graag op de hoogte.

Lenzen, brillen of oordoppen
Als je die draagt, ben je zeker geen uitzondering. Voor brildragers: vergeet het touwtje eraan niet en een reservebril als je die hebt!

Ik vertel het liever niet
Er kunnen natuurlijk nog andere bijzonderheden of omstandigheden zijn, die belemmerend zijn voor jou tijdens het zeilkamp. We vinden het erg plezierig, als je ons dat vooraf meldt. Desnoods alleen aan de eigenaren of de weekcoördinator.

Fysieke beperkingen
Ben je motorisch of in je zicht beperkt, dan bepaalt de mate waarin of je bij Pean op zeilkamp kunt komen. Pean heeft geen speciale voorziening voor mindervaliden. Informeer daarom altijd vooraf of Pean voor jou een geschikte plek is.

Copyright 2024 Pean |
Ontwikkeld door Convident