“Zomerkamp: Wat is het beleid omtrent social media gebruik?”

7 juni 2022

Hoe omgaan met social media tijdens het zomerkamp bij Zeilschool Pean?

Waarom social media beperken tijdens een zeilkamp?

Tijdens een zeilkamp bij Zeilschool Pean staat het plezier van het zeilen voorop. Daarom hebben wij een beleid omtrent het gebruik van social media tijdens het kamp. We willen voorkomen dat de kinderen te veel tijd besteden aan hun telefoon of tablet in plaats van aan het zeilen.

Hoe omgaan met social media tijdens het zomerkamp?

Tijdens het zomerkamp bij Zeilschool Pean is het gebruik van social media beperkt. We vragen de kinderen om hun telefoon en tablet tijdens het zeilen uit te zetten. Ook tijdens de lunchpauzes en tijdens het avondprogramma is het gebruik van social media beperkt. We vragen de kinderen om alleen gebruik te maken van hun telefoon of tablet als het echt nodig is.

Hoe voorkom je misbruik van social media?

Om te voorkomen dat er misbruik gemaakt wordt van social media tijdens het zomerkamp, hebben we een aantal regels opgesteld.

Kom zeilen bij Zeilschool Pean

Kom jij ook zeilen bij Zeilschool Pean? Bij ons staat veiligheid, goede zeillessen met goed materiaal en plezier voorop. Onze ervaren instructeurs staan klaar om jou alles te leren over het zeilen. Wil je meer weten over ons beleid kijk dan op www.pean.nl/zeilschool 

1. Wat is het beleid omtrent het gebruik van social media tijdens het zomerkamp?
Antwoord: Het beleid omtrent het gebruik van social media tijdens het zomerkamp is dat het gebruik van social media tijdens de activiteiten uitdrukkelijk ontmoedigd.

2. Mag ik mijn telefoon meenemen naar het zomerkamp?
Antwoord: Ja, je mag je telefoon meenemen naar het zomerkamp, maar het gebruik ervan tijdens de activiteiten wordt ontraden.

 

Copyright 2023 Pean |
Ontwikkeld door Convident